JOUR 1

Bonsoir tout le monde!
 
Il est dix heures et demi et nous sommes très fatigues maintenant! Nous avons vu presque tout la ville aujourd'hui, par exemple la Tour Eiffel, l'Arc de Triomphe, l'avenue de Champs Elysées, le Moulin Rouge et pour finir la Sacre-Couer. Cette ville ne dort pas mais nous allons dormir bientôt. N'oublie pas de lire notre blogg! Bonne nuit et à demain!
 
Strax innan halv tio landande vi säkert i vackra Paris efter en bra flygning. Hahah, vi stötte även på en D-kändis på Skavsta, en kille från svenska ''bachelorette'', han var så jäkla snygg!! Hahaha.
 
Efter en liten bustur in till centrala Paris satt vi oss och åt en god men dyr lunch på en liten mysig restaurang och bevittnade en kvinna sitta och kissa framför ett lyxhotell, det har redan spårat som sagt. Vi upplever sjuka saker men har det så himla bra!
 
Vädret har varit toppen! Vårvärmen är verkligen här och det har vi njutit av. Nu sitter vi trötta på hotellet med ont i fötterna efter alla mil vi gått idag. Vi har hunnit med så mycket, bland kikat på Eiffel Tornet, Triumfbågen, gått längs Champs Elysées och kollat i fina butiker, suttit i en park och njutit, fikat på Starbucks, spanat in Moulin Rouge och sett vackra Sacré-Coeur samt avnjutit en middag på hotellet. Allt är dock rätt så dyrt här, en liten vatten kostar lika mycket som en fulld baugette om inte mer, haha, välkommen till Paris!
 
Här får ni se lite bilder från dagen, imorgon väntas en lika händelserik dag men vi hoppas på att få lite sömn inatt då vi är rätt så slitna efter få timmars sömn och en himla massa promenader, tack gud för tennisskor. Tur att vi åkt metro också. Hihi. Bonne Nuit!
 
Dagens sjukaste: En man ropar på Samira mitt i Paris och tar tag i henne, tydligen så kände dem varandra, hahah, hur sjukt! Samira träffar ALLTID folk hon känner men i Paris tror man ju att det skulle va lugnt, hahah.
 
Vi har så himla roligt tillsammans och har lärt oss så mycket redan, att få prata franska här är i Frankrike är en utmaning som vi gärna tar. KRAM /Fantastic 4, som vi kallar oss.
 
 
 
Resten av bilderna kommer senare, nu måste vi sova.

Kommentarer
Postat av: Niklas

Seeeeer ju bra ut :)

Svar: Ja det är heeeeelt fantastique!!
falunparis.blogg.se

2013-04-17 @ 22:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0