JOUR 3

Salut tout le monde!!!

Nous sommes à Falun maintenant. Nous allons de parle de la dernier jour à Paris. D'abord, après le petit dejeuner, nous visitions Centre Pompidou (l'exterieur) et mangions du falafel qui est la meilleur de la monde  et ce n'etait pas plus cher! Nous faisons beaucoup pendant le jour! Par exemple visitions la lycée suedoise. Nous pouvions voir une ecole francais aussi.  Pendant le soir nous mangions des crêpesen en face de la Tour Eifel, c'etait formidable!

För er som ne parle pas francais så kan vi meddela att vi hann med mycket under torsdagen. Vi åt världens godaste falafel, handlade på en second hand butik i Marais, såg utsidan av Centre Pompidou och vi gjorde en massa annat. Under eftermiddagen besökte vi det svenska gymnasiet i Paris, efter många om och men. Vi tappade bort oss lite så vi hann bara med en snabb visit på skolan men det var jätteintressant. Det gjorde inte så mycket att vi tappade bort oss heller för vi fick träna på franska när vi bad om vägbeskrivningar hela tiden. Samtidigt som vi besökte den svenska skolan så fick vi se hur en fransk skola ser ut, för de delade nämligen skola. Bland annat visade det sig att de franska eleverna var tvungna att visa upp sitt schema för en grindvakt för att kunna bli utsläppta från skolans område. Haha, vi försökte föreställa oss hur det skulle vara om någon av lärarna på Mikael Elias skulle göra samma sak, haha,

Dagen avslutades (efter en shoppingtur i gallerian, LaFayette) på ett alldeles förträffligt sätt!! Vi tog metron till Eiffeltornet där vi köpte de sista souvenirerna och firade vår lyckade resa med en varsin utsökt crêpe! Sen bar det av hemåt för att packa det sista och för att gå och lägga sig i tid. Vi hann sova ca 4 h innan klockan ringde. Hur resedagen såg ut kommer inom kort!

Även om vi är hemma nu så kommer vi skriva lite mer på bloggen så titta in fler gånger! Ni vill ju inte missa filmerna från våra uppdrag heller??

À bientôt tout le monde!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0